Saturday, October 02, 2010

Sumpah, entry ni sgt merapu and berserabut, mcm otak aku!

**ENTRY YG SGT MEREPEK, KALAU TAKMAU BUANG MASA, SCROLL DOWN BACA PART YG AKU BOLD. ITU JE ISI PENTING.**


dah dekat seminggu aku kat kl. patutnya balik hari khamis. tp tak sampai hati ah nak balik awal. dah sebulan tak jumpa Jack. so lepak lama skit kot. mama call, ckp nak dtg kl isnin. lagilah aku postpone balik penang. sorry kengkawan. aku lambat balik. aku tgh happy kat sini. of course, with my Jack. spend time mcm there's no tomorrow. honestly, i miss him dearly. *silap, tak miss dah, dia buat qada ceramah satu bulan kat aku*


********


apa hal aku taip ayat tersekat-sekat ni? maybe sebab baru bangun tido kot. aku baca balik ayat kat atas tu, perghhh sakit jiwa. adei sorry. yes, ada button BACKSPACE kat keyboard aku. tp lantak ah. wakakaka. aku baca balik entry lama, aku rasa blog ni sgt berterabur. ape insane ke aku ni? tah apa yg aku fikir skarang ni.


********


kejap lagi aku nak klua lagi, WITH MY JACK. yes, org ckp "tasha ko ni tak abis-abis dgn Jack". adeh aku dkt kl pun bukan slalu. sebulan skali. pastu masing2 busy keje. dia dua keje. aku dua keje. gile takde life. hahaha. do i have a choice? 


********


right now thinking of printing all of my artwork, and nak bind a new portfolio. aku dah mula melukis. aku dah mula digital art. aku dah mula sketching. aku dah mula bukak web tutorial. aku nak enhance lagi skill aku. aku nak master semua part of multimedia, EXCEPT FOR 3D! yes aku benci 3D! sgt fuck. aku suffer semester 6 sebab 3D! damn. 


i'm gonna be a student once again. i need to work hard. i need to get that 4.0 CGPA. tp siyes, aku tak sabar sgt nak study. i miss studying. aku di Sunway skarang ni. stay dgn classmate aku dulu. she's pursuing her degree here in sunway. aku jumpa kawan2 di Sunway. ok, aku admit, aku sgt jeles dgn someone yg berlabel STUDENT. i miss that title. i want to study. ah shit. January cepat la dtg. siyes aku nak jd Graphic Designer yg berjaya. damn, susah gile dak2 graphic kat malaysia ni nak survive. will i be one of them?


********


right now dlm kepala aku there's a few thing yg aku fikir, which is;


1- business mama, we're seriously planning of expanding and BRANCHING it.
2- business abah, planning to get him there just when he retire from Keteca. Yes abah, i know your dream.
3- my target to be an ART DIRECTOR. ok ini sgt susah. 10 tahun pun belum tentu dpt kot?
4- my dream to be in publishing line.
5- getting a decent home by the age of *****. sorry umur aku sentiasa hot topic. kah kah kah.
6- a get-a-way trip with my besties, Maryam, Tiqah & Zakiah. probably lepas Tiqah balik as a Dr.
7- study Master, if posibble, in Academy of Arts, Sans Francisco. my dream school! WTF wei, kawan2 aku semua tgh buat master skang! i have to catch up! seriously not gonna lose ok! *ceh tasha, ayat dengki dgn kawan2*
8- Jack, you're still in the list. lol. just dont know when is the right time. hang on :)


*******


ok entry ni sgt random. aku menaip takde specification. so out of the blue. tah ape yg ada dlm pala otak aku ni. gila kot? ke aku terpengaruh dgn Jack. dia sibuk citer pasal family dia. pasal his job. pasal his plan. ishh... uncle ni dah pengaruh aku plak. ok ok tasha STOP. too much exposure on Jack is not good. NO DETAILS pls.


*******


what? you're still reading? adei. tgk title la woi. you should stop reading by now. wakaka. dah la. byk dah aku merepek ni. eh tp aku siyes bab 8 planning tu ok. CHOW!


Tasha Leow

2 comments:

bleanck_braiyne said...

x sabaq nk join the trip.. mesti sgt best!!

Natasha said...

yes!! aku pun tak sabaq!! 4 of us lepaking.... wakakakaka.

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin