Monday, June 28, 2010

Argentina vs. Mexico

ok lets admit it... first goal was offside! well.... i assume the game ended up with just 2-1. the first goal was not suppose to be counted.

however Messi, Higuain, Maria and Tevez played quite well. even though i'm expecting better from Messi and Tevez. i've seen them playing in their respective clubs. they're way better than just now.

show me your skill Messi!

anyway, i'm happy that they went to quarter final.

next...

Argentina vs. Germany

a match that shouldn't be miss!

Saturday, June 26, 2010

Manusia-manusia AWESOME dalam hidup aku

ok aku akui, blog ni dah tak banyak cerita pasal hidup aku. sejak jadi kes besar akibat menulis dalam blog ni, aku jadi tawar hati nak menulis. tangan jadi gagap nak menaip. terlalu banyak hati yang nak dijaga. mungkin salah aku jugak. blog ni sepatutnya di-anonymous-kan. banyak sebenarnya aku nak bercerita dekat sini.

tentang sejarah hidup aku.

tentang siapa yang membuatkan self-esteem aku terlalu tinggi.

tentang kehidupan 2 tahun aku yang sangat hell sebagai teenagers.

tentang kehidupan sebagai anak kepada mix-parentage.

tentang iri hati aku terhadap kawan-kawan yang obviously hidup lebih baik dari aku.

tentang kawan-kawan silver-spoon and spoilt brat yang tak pernah appreciate hidup diorang.

tentang dia yang aku tunggu sampai hari ini.

tentang kawan-kawan yang aku ingin sangat tengok diorang berubah.

argh.... banyak lagi. aku pun bukan manusia perfect. hidup aku dikelilingi masalah dan manusia-manusia gila. serious. aku tak tipu. cuma apa yang membuatkan aku strong sampai hari ni, is manusia-manusia AWESOME dalam hidup aku.

Mama
ok aku admit, aku banyak gaduh dengan dia. aku dengan mama memang tak sekepala. dari kecik aku dibesarkan abah. mama busy kerja. tapi sejak dah meningkat umur, aku belajar berbaik-baik dengan mama. kata-kata dia yang menyakitkan hati, aku simpan aje, tak balas apa-apa pun. cuma kadang-kadang she get on my nerves. masa aku break up dengan Imran, mama bagi ayat-ayat comfort. tenangkan aku. mama cakap dalam hidup ni tak ada apa yang pasti. mama sms ayat-ayat nasihat yang sangat panjang. yes, kami tak pandai communicate dengan each other. masa birthday aku yang ke 22, mama sms wish happy birthday. aku rasa itu hadiah paling best yang pernah aku dapat. masa tu aku demam teruk dekat kl. hati aku jadi sejuk baca ayat-ayat mama. aku rasa dihargai. aku rasa, buat pertama kali dalam hidup aku, aku ada mak yang care pasal aku. itu je yang aku nak selama ni pun.

Abah
satu manusia yang cukup simple. makan simple. baju simple. hidup simple. dia tak cakap banyak. dia contrast dengan mama. he's a listener. aku lagi suka bercerita dengan abah dari mama. maybe sebab dari kecik pun dengan abah kan? tapi abah banyak berubah sekarang. abah macam ada orang lain dalam hidup dia. dia tak pentingkan kami lagi. tak apa lah. aku tak kisah. maybe itu takdir. abah jugak penyebab aku berbaik dengan mama. aku nampak apa yang mama lalui. sangat painful. nampak gambar-gambar kami di facebook? happy? aku rasa semua itu fake aje. ikhlas kah abah keluar dengan kami semua? aku tak tahu. aku dah puas cuba satukan keluarga ni. aku almost give up sebenarnya. itu lah kali pertama kami makan sama-sama, selepas bertahun-tahun. percayalah! ada satu email dari abah yang aku akan simpan sampai bila-bila. abah minta maaf dengan aku, sebab aku tak dapat sambung degree. serious, benda itu sangat precious. kami banyak communicate melalui email. sebab kami tak pandai berkata-kata bila berjumpa. yes, itu aku dan abah.

Maryam
omg, ini manusia agung dalam hidup aku. sumpah sampai mati aku takkan lupa perempuan ni. dia baik sangat. kami sangat berbeza. minat tak sama. hidup tak sama. cita-cita lagilah berbeza. tapi, disebalik semua tu, dia adalah best friend aku sampai mati! satu-satunya manusia yang faham aku, luar dan dalam. sumpah, perempuan ni boleh teka apa yang aku fikir. dia berkawan dengan aku, walaupun semua orang pulaukan aku. masa tu, aku kena fitnah. benda yang sangat dasyat. benda yang beri impak yang sangat besar dalam hidup aku. aku tak ada kawan langsung di sekolah, selama 2 tahun. tapi Maryam, Tiqah, Asmah & Zakiah accept aku as their friend. aku salute korang sebenarnya. sebab fitnah pasal aku tu, bukan satu sekolah je tahu. at least 5 school tahu. zaman-zaman teenage aku banyak dihabiskan dengan Maryam. kami gila arcade game. hari-hari balik sekolah pegi main game. makan kat foodcourt BJ. pastu pakai baju fesyen pelik-pelik. yes, itulah kami. sampai orang-orang kat BJ kenal kami. budak-budak fesyen merepek! sekarang ni, aku dengan Maryam jarang-jarang jumpa, walaupun rumah kami dekat. aku faham, dia sibuk dengan kerja. cuma, kami cuba untuk jumpa bila ada masa. aku rindukan zaman-zaman kami dulu. cuma, sekarang terlalu banyak komitmen yang perlu difikirkan.

Tiqah
salah sorang kawan yang aku banggakan. baru saja telefon dia di Bangalore masa melepak dgn Amir, adik dia. dia suarakan kesusahan dia. dia cakap dia almost give up medical. aku pujuk dia. aku cakap, "aku nak ada dentist yang aku boleh gossip masa pegi routine check up!". aku taknak dia patah semangat. sebab dia lah semangat aku. dia buat aku kuat. dia buat aku nak usaha lebih. dia perempuan bijaksana. serious! Chemistry tu dah macam playground dia. kami mula rapat sejak ambik Diploma di Cambridge Centre. dalam sekolah tu, cuma kami 9 orang yang belajar diploma tu. serious, BANGGA! pada hari graduation, Mr. Daniel dan Pn. Siti plan untuk buat di perhimpunan sekolah. sepatutnya Tiqah lebih layak untuk wakilkan kami semua, buat speech. tapi, dia suruh aku yang buat. Tiqah, sampai hari ini, aku ingat jasa tu. aku tahu, kau nak satu sekolah tengok aku kan? kau nak semua orang terkejut dengan pencapaian aku. kau nak satu sekolah bukak mata dengan aku. terima kasih! yes, they did. they started talking to me after the ceremony. cuma, aku saja yang endah tak endah. sebab bagi aku, aku cuma perlukan korang. tak perlu manusia-manusia fake tu semua.

Hasnas
ok, perempuan ni gila. serious! kami suka buat otak seminit, pegi sana sini. selalu buat kerja gila. kena langgar bas lah. cari takaful lah. jalan-jalan cari makan lah. pukul 4 pagi pegi Greenlane semata-mata nak makan Mcd. padahal Mcd ada dua kat area rumah kami. aku lost contact dengan dia beberapa tahun after school. aku memang nak lost contact dengan semua Georgian pun sebenarnya. sebab aku nak lupakan hidup aku yang macam sial dekat sana. tapi kami jumpa balik dekat BJ. masa tu bulan Ramadhan. aku memang baik dengan Has masa form 1 & 2. sangat close. but we grew apart. maybe sebab lain kelas kot? aku suka lepak dengan perempuan ni sebab dia banyak ajar aku untuk hidup secara fun. lupakan cerita-cerita sedih. hidup mesti mau relax! jangan fikirkan sangat benda-benda yang kita tak dapat. teruskan saja hidup dengan benda-benda yang kita ada. itu prinsip hidup dia.

Aiza
budak ni, aku dah anggap macam adik aku sendiri. family dia sangat-sangat baik. aku happy bila masuk rumah dia. aku rasa welcome. aku rasa diorang sayang aku macam anak diorang. perempuan ni perahsia. kalau dia taknak cakap tu tak payah la paksa. sampai dia bercinta dgn best friend boyfriend aku pun aku tak tahu. aku tahu dia tak bercerita. tapi aku nampak penderitaan dia. siapa yang boleh bayangkan hidup tanpa mama pada umur 19 tahun? she's so young to go through this. dia sebaya adik aku. serious aku sayang budak ni!

Nord @ Turtle
manusia yang aku boleh mati kalau takde dia. apa-apa hal aku mesti cari dia. antara kawan aku yang terbaik. yes, memang ada moment moment awkward antara kami. sebab dia suka aku. tapi aku tak suka dia. err... u know what i mean. tapi apa-apa pun, dia tetap kawan aku. aku banyak cerita masalah aku dengan dia. aku sangat transparent dengan dia. susah nak menipu dgn budak ni! haih! aku cuma harap dia dapat perempuan baik one fine day. aku happy dengan perubahan dia sekarang. sebab aku bukan perempuan yang pandai nak sms 24 jam. aku jenis suka kan benda escapism. asal-usul nama turtle tu biarla aku simpan sorang-sorang. kalau nak tahu, pergi tanya tuan punya badan. nanti dia marah aku bocor rahsia!

Fadhil @ Tam
ok, lelaki ni aku dah anggap macam abang aku sendiri. aku sangat-sangat respect dengan dia. dia sangat cool. tak cepat melatah dengan kerenah-kerenah orang. cara dia bagi nasihat pun, sendiri mau fikirlah! haha. aku happy berkawan dengan dia. aku kenal dia pun tak lama. baru tahun 2004 kan Tam? ok, Tam ni nickname aku untuk dia. haha. sangat cute ok. aku panggil dia Tam sebab dia suka ngaku dia negro. kononlah! ceh! pastu dia suka panggil aku Mot. jahat! dia cakap aku bersiap macam mana pun tetap comot!! wargghhhh! aku sepak ko kang! dah la bontot besi! eh besi ke titanium? entah, sama saje lah! boleh jual timbang kati! apa-apa pun, aku sangat sayang dekat Tam! lantak korang lah nak cakap apa pun pasal kami 3 org. (aku, tam & turtle)

Faizol
ok aku tengah gaduh dengan dia sekarang ni. tak kira lah. janji dia AWESOME! kenal dia tahun 2004. masa tu aku di penang. kalau ada apa-apa masalah je, cari lah dia. memang dia sentiasa ada untuk aku. kami banyak share problem. entah, aku rasa selesa bercerita dengan dia. kenapa aku gaduh dengan dia? huh... susah sangat nak angkat telefon. telefon sampai 2-3. tapi satu pun tak angkat. aku sms pagi, malam baru nak reply. sebelum ni tak macam tu pun? aku kecik hati sebenarnya. kononnya kita kawan baik. tapi kawan ke kalau susah sangat nak reply sms? entahlah. aku dah berikrar takmau kacau dia lagi. biarlah dia busy dengan hidup dia. cuma kadang-kadang ada benda yang aku nak sangat share dengan dia. aku tak mintak banyak, just 5 minutes. benda-benda yang aku cuma boleh share dengan dia, sebab dia saja yang faham. benda yang aku tak share dgn has, maryam, tam, nord, aiza and tiqah. you know what i mean kan. different friend have different perspective. well, let it be. just that i miss him sometimes. kami suka lepak kat Queensbay sampai pagi. sampai mama pun dah tak heran kalau dia hantar aku matahari dah naik. kami memang macam tu.

Chung Su Weng @ Eric
satu manusia yang aku sangat tabik. dia ni memang kelas A dalam pelajaran. satu semester cuma ponteng kelas 2 hari paling maximum. itupun dengan surat doktor! aku sangat berterima kasih dengan dia. dia banyak bagi semangat untuk aku, especially lepas aku break up dengan Imran. kalau aku tak datang kelas, dia simpankan notes. kalau ada assignment atau lab work untuk aku, dia ada salinkan and bagi dekat aku. i mean, bukan untuk aku sorang je. dia buat untuk satu kelas. dia memang manusia berhati mulia. dia tak pernah berkira dengan kawan-kawan. ada satu peristiwa yang membuatkan aku respect dia sampai hari ni. satu peristiwa yang menunjukkan betapa dia mementingkan kawan-kawan. Eric bukan orang senang. aku tahu itu. satu hari aku tertinggal wallet di rumah. rumah aku dengan college dekat je. tapi aku malas nak balik ambik. so for lunch aku lepak saje dengan diorang. Eric ingat aku takde duit. so dia bukak wallet dia depan aku. dia kira note satu ringgit. ada 5 ringgit dalam wallet dia. dia bagi dekat aku. he said," haaa... got 5 bucks, should be enough for lunch". serious. aku tengok muka dia. sangat ikhlas. aku cakap dengan dia aku taknak. berkali-kali aku yakinkan dia yang aku ada duit. cuma tertinggal wallet. lagipun masa tu aku serumah dgn Alia. dia ni gila makan. aku sure dia akan ajak aku makan lepas kelas. so aku tak kisah sangat. i told Eric to buy his own food. dekat 15 minit baru dia pegi beli makanan. moment itu sangat touching. kami selalu makan berenam. yes, kelas kami tinggal 6 org, daripada 14. dalam 6 orang tu, Eric yang paling tak berkemampuan. tapi, dia yang ada thought untuk tolong aku. damn! sampai mati takkan lupa peristiwa tu. it happens 2 years ago. for me, everyone needs a Su Weng in his/her life. he's one in a million. manusia berhati mulia.

ok... aku dah menaip banyak ni. dah lewat. aku kena pegi kedai. bye.

P/s: kawan-kawan please jangan terasa hati dengan apa yang aku taip dekat sini. ini pengakuan ikhlas dari aku. pada yang tak di mention di sini, tak bermakna korang tak penting. korang penting. yes aku ramai kawan baik. cuma aku rasa mereka ini adalah yang terbaik. maafkan aku. to all of the above, you guys rocks! aku sayang korang. koranglah manusia-manusia awesome dalam hidup aku.

tash

Thursday, June 24, 2010

ROUND 16

Uruguay vs. Korea

England vs. Germany

Argentina vs. Mexico

Australia vs. USA


My Prediction:

Netherland vs. Italy

Brazil vs. Spain

Japan vs. Paraguay

Portugal vs. Chile


WHAT DO YOU THINK?

Anyway, Serbia was out of luck for today's game. they did lots of attack but failed. too bad. i was predicting Serbia going for round 16. Australia was just lucky i guess. as for Germany, i think they could've done better. but maybe they were just playing safe.

however, i'm looking forward for Brazil vs. Portugal and England vs. Germany. Spain have to work hard on their next game though. but even if they win over Chile, they'll have to face Brazil in ROUND 16 game.

good luck!

Wednesday, June 23, 2010

Argentina vs. Greece

ok... have to admit... Argentina main mcm kena rasuah. WTF la? wasted my first half! baik aku gi tgk Nigeria vs. Korea! bongok la semua. game slow. tp yg paling priceless skali is reaction coach Argentina. wakakakakakakkaka... lepas dpt 2-0 terus muka blagak dia klua. haktuih!

but have to admit, Messi's effort on the 2nd goal sgt awesome! kesian kat dia. byk kali org sepak. wakakaka. anyway... i expected a better game. work harder Argentina.

P/s: dah la arini aku pakai jersey Argentina, tp mulut tak abis2 maki Argentina... wakaka.... org pun pelik tgk aku. nasib la. sapa suruh main mcm sial.

Tuesday, June 22, 2010

Warghhh...

adik aku baca blog aku rupanya!

tak boleh mengumpat dia pasni!

ciss!!!

Monday, June 21, 2010

Happy Father's Day

Tasha says, "Happy Father's Day abah. Besok abah blanja mkn ek?"


so here we are. in Friday's. lol.

as usual, we started with Chicken Fajita Nachos. lol. our family fav.

they ordered steak. i ordered fish n chip because i know i can never finish the steak platter! abah ordered chicken salad. lol .he's always on diet!

ok, enjoy the pic!




Our starter

Chicken Salad

My Fish n chip. cant even finish that!

Cajun Sirloin Steak. Nazrul finish em all!

Nasriq and mama ordered the same steak. so MUMMY's boy! bweekkk.



Nasriq and abah.

Nazrul and abah.

the prettiest of them all... hahaha... because i'm the only girl. so i'm the prettiest.

overall, today's lunch was amazing. feels like i got my family back. please pray that my family will be like this forever. i love them all.

Dear abah,
Despite whatever had happen in our family these few years, all the happiness and sorrow we've been through, the ups and downs, the argument, the silent treatment we gave to each other, i am still your girl. Happy Father's Day, abah. You're always in my heart.

your daughter,
tasha leow

Thursday, June 17, 2010

Argentina vs. errr... the other team...

lol.

yeah2 i know. KOREA.

just teasing the Koreans!

ok GREAT JOB Argentina. i'm so freaking proud of you!!! OMG! my heart is still jumping.

ok i will talk bout the game later. i'm going for the next game. just coming home to change my shirt to green! i was wearing... ehem... of course, BLUE! lol.

bye~!

*******

Update:

4.40 a.m.

phew... just came back from McD Greenlane. we watch the game there. Mexico vs. France. damn. honestly. the game was freaking slow. i barely watch the game anyway. i was busy gossiping bout others. but i saw the goal. lol. Congrats to Mexico. sorry your game was boring!

ok... lets talk bout Argentina. damn. i really adore them. Messi was awesome just now. passing the ball through even though he had a chance to score. he knew it'll be kinda hard for him to score, because 3 player are blocking him all the time. instead, he pass the ball to others. that was really cool of him. the first goal was just luck i guess. my friend were teasing me, saying that it was just their luck. so, explain the 2nd, 3rd and 4th goal then? lol... they are seriously amazing.

Gonzalo Higuain fired up hat-trick that Argentina settle up with 4-1. this means, they're the first group who qualifies for the next round. the first 6 pointer. however i'm not happy with korea scoring 1 goal. i believe that Argentina was fooling around during that time, after they scored 2 goals. they should've been more careful. dont take things easily people!!!

lastly, i respect Korea's spirit. they didnt give up till the last 92 minutes! they were trying their best attacking Argentina. maybe it was just not their day.

tash

South Africa vs. Uruguay

overall, a very interesting match. i totally adores Forlan this time. he scored 2 goals for Uruguay! Pereira did a good job in the last 5 minutes too. i didnt expect that actually. i was talking to my brother when he scored the goal. lol. i actually have to review the highlight to see him score. hahaha.... anyway, why did the referee flash out red card to the goal keeper? his mistake wasnt that bad anyway. hurm...

Buyers?

Spain vs. Switzerland

bweeekkkkkkkkkk Mai.... Spain kalahhhhhhhhhhhhhhhhhh... padan muka!

ok takmau taip byk2. aku penat. lepas tgk bola nak rest jap. going out for 2.30 game later!

Wednesday, June 16, 2010

watched 3 match! damn...

today is my day of lepaking in mamak. damn.... overall, i watched 3 games and the best for today is Brazil vs. Korea.

nothing much i wanna say bout New Zealand vs. Slovakia. maybe because i wasnt really paying attention on the game. i was having my dinner. i was really hungry because today is my second day of fasting. lol. it's tough.

Portugal vs. Côte d'Ivoire
Sorry to say.... it's freaking disappointing for me. i was targeting for Portugal to win by 2-1. game was kinda interesting, but they settled for a hopeless 0-0 draw. damn.

Brazil vs. Korea DPR
my fav match of today!!! first half was kinda dull with no goal from any team. things started to fire up during 2nd half. it was worth the wait. both team struggling to score and Brazil did a good job through Maicon and Elano, scoring a very superb goal. those who missed the game pls watch the highlights!! however, Korea did not give up, wi JI Yun Nam scoring 1 goal for his country. i was kinda surprise though, but excellent job Korea! at least u guys didnt come back with zero goal!

ok, i'm extremely tired right now. so worn-out today. damn. it's already 7.49 a.m.! nite people. bye!

P/s: looking forward for Spain vs. Switzerland tmr at 10.30 p.m.!


tash

Tuesday, June 15, 2010

Italy vs. Paraguay

though i dont support any of these team... i still expect a great game from them. well it was good, but i believe Italy could've win the match if they strive harder. however, i have to admit that Alcaraz is man of the match! I was kinda surprise that Alcaraz scored first for Paraguay. kinda expecting that Italy gonna kick their ass. but De Rossi did a good job catching up with Paraguay's score.

i wonder why Italy is still keeping Buffon though?

tash!

Japan vs. Cameroon

nothing much to talk.
i was kinda surprise with Cameroon.
they're kinda good, but why did they lose to Japan?
nice try though.... towards the last 3 minutes.
i saw the Japanese goal keeper's face.
lol.
congrats to Japan anyway.
good game.
but please stop banging players.
lol....

not really looking forward for this game. the game i'm waiting for today is

Italy vs. Paraguay

tash

Monday, June 14, 2010

Netherland vs. Denmark

I missed the first half of the game. thanks to astro for the highlight. lol. i fall asleep before Maghrib. since today is my first day of fasting, it's kinda tough. lol. i woke up around 8.15 p.m. went down and to the TV straight!

obviously... you can see Netherland leading the game all the way. Second half was great but i think it should've been 3-0 instead of 2-0. lots of nice shot was saved by the keeper himself. i kinda think Netherland player was selfish in second half of the game. they looks like they dont wanna pass the ball.

or is it just me?

anyway...

selamat berpuasa to both of my very good friend, Maryam and Zakiah. insyallah we will go through this 3 months successfully.... amin...

Japan vs. Cameroon nextttttttttttttttttt!

Germany vs. Australia

4-0 man... the game was nice... but i think Australia was kinda rough. however Ballack were put to rest. the game will be even better with Ballack. oh well... i guess i'll just have to wait for the next game then.

Lukas Podolski scored their first goal just after 7 minutes of the game. followed by Miroslav Klose and Thomas Mueller.

but my fav goal is from Cacau. that was one of the most amazing goal so far. even the goal keeper didnt expect that was coming. lol.

ok... off to bed now. going to Prangin Mall with Has tomorrow. we're going shopping for printed shirt!!!!

be prepared for Netherland vs. Denmark tmr. anyone wanna watch Japan vs. Cameroon with me tomorrow???

-tash-


Sunday, June 13, 2010

England vs. USA

Well.... what can i say..... except for...

WAAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKA

Poor Green... over-confident with himself. England was suppose to win that game. they scored the first 5 minutes. they already won the psychology war by then. but our Mr. Green decided to make a joke out of it. damn...

oh ya... on a random note....

aku tak faham dgn perempuan malaysia ni. kalau tak minat bola ckp je tak minat bola. jgn buat2 minat, and buat2 komen kat FB aku, or PM aku kat YM dok bagi nonsense punya statement. i am a serious Football lover! i dont just go to the match for the sake of socializing or whatever... i really wanna watch the game.

sorry to say lah... aku tak boleh blah bila pompuan mai bagi komen tah hapa2 pasal game tu. for example, game antara Argentina dgn Nigeria, bagi aku agak best la... tp most of this perempuan ckp game tu bosan. aku rasa keeper Nigeria bagus. and i can see the tough competition between the keeper and Messi.

aku tau... kalau ckp pasal team pilihan... mmg boleh jd kes gado. esp dgn pompuan. so baik takyah ckp. bila diorang PM aku ke ape ke... aku iya kan aje. susah pe. stakat ckp dimulut yg ko sokong team tu team ni... tp ape info pun tatau baik takyah. seriously... for this World Cup season, girls please stay away from me. biar aku hang out dgn guys sekejap.

oh ya.... please lah... most of the girls... bila tanya apa team fav.... jawapan adalah either England or Brazil. erghhh....

Tash

Argentina vs. Nigeria

Congrats!

i was expecting 3-0 actually. Messi could've done better, instead of dragging the ball all over. nevermind.... i hope he'lll improve next game!!! dont just fool around aite!

Enyeama.... you're MAN OF THE MATCH! seriously! you saved lots of Messi's ball!! damn!!! Salute you man! Nigeria should be proud to have you!!!

Maradonna... try to chill a lil bit okay? you look ridiculous jumping around and yelling to the referee!

overall... I'm happy that my team won. lol...

3 points for Argentina... and yes... 3 points for Korea who won 2-0 to Greece. i was not able to watch it since i'm working till 9. lol.

ok... i'm gonna continue Facebook-ing till the next match!

England vs. USA <<< please let it be a great game!

Tash

Saturday, June 12, 2010

Uruguay vs. France

ok aku nak balik 93 mins of my life!

siot je main mcm pelaq! bara aku!!! awat France last minute baru masuk Henry? pastu Henry plak dok belakon lebih. kena langgaq skit dok buat sakit teruk! haktuih!

and apa masalah referee tu? dok bagi kad tak abis2. FIFA pls ban referee tu! semak aku tgk dia! referee korea kan?

warghhh... siyes aku sakit hati. Henry buat free kick pun mcm sial!

angpa ni pi balik main liga kampung balik lah!

This is WORLD CUP OK!

FIFA 2010.... Argentina!

Definitely Argentina gonna win Group B!

ok aku nak gi layan Uruguay vs. France

nanti sambung komen pasal FIFA 2010
There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin