Tuesday, January 26, 2010

Be Strong Aiza

Semalam, pukul 7 pagi, mak Aiza passed away.

Aiza, i'm always here for u.

to others, sorry aku lama tak online.

aku kat umah Aiza.

and i love it there.

her family is so loving and caring.

will update more.

ni pun aku nak pi umah dia.

Take care everyone.

bye.

Friday, January 15, 2010

i am a graphic designer...

i am a graphic designer...
I am a graphic designer...

I want to be a graphic designer...

I will be a graphic designer....

Yes i will...

Conclusion: i register in Lim Kok Wing today!

So happy!

Monday, January 11, 2010

Bahasa Penang!


picture says it all!

p/s: credit to DJ NAN! (dia suruh letak credit!)

Monday, January 04, 2010

New Year Resolution

1- nak make sure aku post lebih byk entry dari last year!
2- nak post entry lebih berfaedah dari dok merepek! (ok sure akan gagal!)
3- nak habiskan level farmville! last level is 70 and i'm only in level 40!
4- nak lawan Zam punya Mafia Wars! dia level 400++ aku baru 100++! ciss!
5- nak blaja rajin2. ok this sounded so wrong! lol.
6- nak 36-27-36 balik! ok so impossible! wkaakakaka...
7- nak jadi lebih selfish! yes, aku terlalu jaga hati org!
8- nanti aku dah fikirkan no 8, aku update lagi!

p/s: aku lebih ada mood nak taip BM dari BI nowadays... tatau pasaipa! haih! there goes my effort of improving my english! damn!
There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin