Friday, September 24, 2010

Komen entry ni kalau hang still baca blog aku sampai hari ni!

Fuh ramai rupanya readers aku ni lagi. ramai rupanya masih suka aku menulis. yang peliknya, korang suka sgt aku kritik org. adeh. wakakakaka. yer aku tahu blog ni dulu mmg penuh dgn ayat2 sarcasm. mmg aku pun mcm tu org nya. aku mmg sarcastic. tp aku rasa skarang ni aku dah mellow down. ntah. cuma blog 10 KRITERIA POMPUAN TAK SEDAR DIRI  tu entri yg aku dah tahan lama sgt. mmg aku tak puas hati dgn diorang. byk email aku receive. suruh continue menulis. anyway, aku pun mmg dah mula menulis balik. semangat aku dah kembali. 

blog ni dah rakamkan mcm2 pengalamaan hidup aku. empat tahun aku dgn blog ni. byk benda yg aku ceritakan kat sini. aku pernah kena saman sebab blog ni. aku pernah bergaduh sebab blog ni. aku pernah dituduh tak setia sebab blog ni. byk lagi lah. kadang2 aku mmg rasa nak tutup je blog ni. sebab aku dah rasa aku menulis tidak lagi ikhlas dan jujur. terlalu byk hati nak dijaga. blog ni dah terlalu expose. ramai kawan and keluarga aku baca blog ni. even my beloved Jack pun dah mula hooked dgn blog ni.

for now, WHAT THE HECK, i'm back and i'm gonna continue writing. for best or worst, this is me.

take it or leave it.

as for Jack,
maybe this is the best platform for you to know me, study bout me and learn the truth of my life. honestly, there's no lies in this blog. none. written straight from my heart. 

aku maki org ka, puji org ka, meluat kat org ka, fall in love dgn org ka, mmg aku tulis direct. takde nak simpan2. yes, that's my style. again, let me stress is out, TAKE IT OR LEAVE IT.

Press [X]
Press Esc
Press Ctrl + Alt + F4 

...if you dislike this blog. 

for the heck i care?

i do believe, i strongly believe, despites all haters out there, there's still a beautiful human creature who still loves me just the way i am.

i'm back,
that devil named Tash!


5 comments:

t.a.c.a said...

it's true that sometimes the truth is bitter... u just have to accept it~ love ya ramblings tash~

Ain Abdullah said...

aku komen

bleanck_braiyne said...

menurut perintah tajuk entry.. sekian~

FiQ OnLinE said...

hurmmm sebab ko perasaan diri ko bagus dan mahu kan perhatian orang di sekeliling ko...

Natasha said...

Fuh tahniah tasha. anda masih ada haters. lol. Fiq awat banned ip aku kat blog ang? aku penah cari pasai dgn ang ka? tak kenai ang pun?

lol aku perasan bagus? maybe kot. mmg aku bagus. wakakak. sebab tu ko komen disini. takde masa nak perhatian. org mmg dah bagi perhatian pun. anyway, ko dtg sini nak cari perhatian ke? lol.

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin