Friday, November 27, 2009

Selamat Hari Raya

Endy,

nak makan rendang? lol... i'm eating it while typing this to you.

and to those fellow friends who's abroad, jgn risau, i tolong makan for u guys!

esp Tiqah! lol... Bangalore ada lemang tak hari ni?

Farah, Brisbane ada rendang tak??

for those yg kat UK, i know for those yg kat UK tu... byk student malaysia kat sana, so mmg ada jamuan raya kat malaysian hall kan? tp tak sesedap mcm kat malaysia!

and...

to my best best best friend in the world, cik yam....

....org gila pun balik cuti raya woi... ang keja pa! balik la penang! tak ingat umah ka?? satgi aku nak pi umah ang! makan mee kari bapak ang! wakaka....

to those who happen to be in Langkawi, please pegi visit pompuan ni kat Tanjung Rhu Resort, tgk dia idup ka tak lagi!

cik aiza, satgi ptg kalau aku rajin aku pi umah ang.

cik diana, dok tunggu renovation apa lagi. jom kluaq!

cik hasnas, TAK DAPAT DIKESAN.

cik qhasidah, dok gedik ajak aku kluaq, ni aku kat penang sekoq pun tak telefon!!!! cis! janji melayu sungguh!

cik Ain, ang jgn buat2 lupa kawan.

cik juwita, jom pi nari lagi? wakakaka...

Jabir, Amir, Hamzah, Ridz, MJ, Zee Shan, and bla bla bla (APIIT student that i cant recall everyone!) enjoy your Raya in Malaysia. it's a bless here during raya. lots of food!

****

ak ah... mmg kawan2 aku yg muslim tak ramai... berapa kerat ja.. harap kawan2 skolah ja la.. salah aku gak.. dulu juai mahai takmau kawan dgn melayu. cari budak2 Dalat saja... wakakkaak...

****

FELLOW BLOGGERS, SELAMAT HARI RAYA! JGN LUPA UPDATE BLOG OK! AKU SETENGAH MATI TUNGGU ANGPA SEMUA UPDATE BLOG! CISS!

****

last but not least, Selamat Hari Raya to B, dont worry i know u want kerisik ayam! i will buy for u ok! ish... tekak melayu plak! wakakaka... and... i miss u...

P/s: this is basically my raya card to everyone. lol.

pakai baju kurung pink hari ni,
Tasha

3 comments:

Aiza J said...

halamakkk.. bf ang mkn kerisik ayam ka, hebatlaaa!!!

Natasha said...

dia mkn la.. mcm2 lagi dia makan ok!! nasib baik mak aku tak ajaq dia mkn durian!

Nur Maryam said...

aku idup lg la.... kikiki.. nie aku curi2 online.. tp secara terbuka.. mlm nie keja tk byk.. keja beperang ngan nyamuk... tpkan aku kesian kat blog aku .. lama tak update.. nnt aku update2kan... heheheh.. sapa kat langkawi.. sila2 la visit aku.. tmpt ni memboringkan sungguh.. TOLONGGGGG!!!!

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin