Wednesday, November 18, 2009

I'm a designer....

baca link kat bawah and tell me what do you think??


1- aku rasa semua yg dia ckp tu sgt true!
2- aku penah pegi interview job web designer and diorang offer gaji rm1100!
3- buat diploma rm29,000. agak2 bila boleh habis bayar balik everything? (nasib baik parents yg bayarkan!)
4- keja mcm org gila tp gaji ttp sama. tak boleh claim apa2! damn!

conclusion:
baik aku concentrate bisnes online aku. goyang kaki pun duit masuk. fuh...

P/s: this is so typical!

2 comments:

Aiza J said...

hahahaha, ang keja lepaih 20bulan lebih kot bru terbayaq smua balik duit tu, cptla on bisnes online tuhh

Natasha said...

huh aiza.... 20 bulan? 20 tahun pun belum tentu kot!! mcm mana nak jaga map bapak mcm ni? ish... pelik aku... member aku buat graphic bodo2 kat US pun USD3000 masuk free2.... overtime sejam ja dah boleh claim!!!!

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin