Friday, October 02, 2009

Budak kecik Aiza tag aku pulak!

time: 5.00 a.m.
Venue: penang
Mood: Sad?
Currently: err... dunno!
Endy,
this is a tag from aiza!
1.Anda rasa anda hot?
Soalan kejadah apa nya ni? ak ah... mmg aku bajet aku hot... pasaipa? dengki? mampoih pi kat aku la! kah kah kah.

Upload gambar kesayangan anda...

3.Kenapa anda suka gambar ini?
Sebab gambar ni gambar kenangan... sweet memory...

4.Bila kali terakhir anda makan pizza?
Few months back, dgn B... order delivery then buat TV series marathon!

5.Lagu terakhir anda dengar?
Lenka - The Show

6.Apakah yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
Chat dgn Faz, P, Clon... dok ushar tutorial Joomla... aku dah lupa byk menatang tu!

7.Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil apa?
Tash! i miss that name!

8.Tagged lagi 6 orang tanpa rasa kekesalan...
-Dekkai/Leng/Azlina/tah-apa-kejadah-lagi-nama-dia-ada
-Mayam
-Addy
-Fa
-Ain
-Leeds


9.Siapa No.1 kepada anda?
boleh dikatakan best buddy kat YM kot... kenai kat YM dah berkurun baru kami ada can nak jumpa kat Pyramid. aku suka minah ni sebab dia satu kepala dgn aku!
10.Bagaimana pula dengan yg no.3?
kenai dia melalui blog. kira blog buddy la ni. what i love bout her is... she's addicted to makeup, just like me! tak sempat jumpa lagi. maybe one day. surely akan sembang ber jam2 bout makeup! lol.

11.Pendapat anda pada no.4?
another one yg addicted make up mcm aku! haha. sgt2 baik hati and paling penting dia dgn aku gila nasik ayam Chee Meng kat Old Klang Road. oh ya, not to forget the kerabu mangga. nyum2... dia ni tak boleh kalau tak berkepit dgn BF dia, Apis, which is a nice nice nice guy. syok lepak dgn depa ni. sembang sampai pagi pun takpa kot.

12.Kata sesuatu tentang org no.2?
do i need to say more? the best best best friend ever... im warning you, don't mess with her! lol. i love her a lot, because she's always there for me and dia la satu2 nya kawan yg boleh fire aku depan2. hahaha... tarak ckp2 belakang punya. tak puas hati, face it la! anyway, she's leaving to Langkawi for good. gonna miss her!

13.Pendapat pasal minah no.5?
Dia ni sorang lagi special friend aku... dah lama tak jumpa because aku dah lama tak balik penang. ni aku ada kat penang dia plak busy... org tgh study degree la katakan! hahaha... she's strong and dedicated to her work and studies. thats what i know. yet, she still have the time to be bitchy... hahahah... jgn marah Ain.

14.Pendapat pasal orang no.6?
Looking forward to meet her. another blogger yg aku suka sgt2. dia ni gila beli brg2 online, and gila buat review. peminat dia pun boleh tahan ramai, termasuk aku. hahahahaha. suka dia sebab blog dia mainly about beauty and make up. and she knows where to get it CHEAP! thats the best part of it!


******


ok Aiza, puas hati? tag tah hapa2 merepek. ni wei, tag aku bagi ang aritu ang belum buat kan? sila buat ok... jgn nak utang tag lama2... mcm siye! hahaha....


******


on a random note, ni Clon suruh aku upload ar Faz... aku cuma menjalankan perintah. kah kah kah. jgn marah aku. pi marah Clon.

Click image to enlarge!
truth,
tash

7 comments:

Aiza Jeniza said...

hahahahaha!
tasha!!!! lipstik aku patahhh!!!!!!
(T___T) aku menagih simpati kt blog ang, hahahahahahh!

Natasha said...

lipstick patah??? sambung balik then letak dlm petisejukbeku.... dlm sehari dia ok la...

Aiza Jeniza said...

hah yakaa??? tapi ni dah patah dua.. leh bersatu balik laa? hahaah ok ok nnti aku buat

dekkai said...

pergh! giler ar lipstick patah boleh sambung balik :|

pehtu pergh! giler ar tag aku org 1st! hahahaha

lg satu pergh! giler ar aku kena wat tag tuh sampai 2x ke? :|

hahahahah..

weh faz kah tuh? :| hare toi!

Natasha said...

mmg la boleh sambung balik... angpa tatau ka??? hahahaha.... lipstick is made out of water and lipo... i mean, mainly la... so boleh la sambung balik... tekan2 skit then masuk dlm fridge...

dekkai... ko mesti org pertama... ko kan kawan terhormat aku! kah kah kah! sayaaangggg dekkaiiii... hahahahahha...

ak ah faz la tu... dia tu mmg cam haram skit kalau on webcam... saja ja aku nak ajar skit!

dekkai said...

tp lg mcm haram kalau dia maen jelir jelir lidah!

aku rase nak gunting gunting je!

ehem ehem..terhormat? hahahah..pandai la ang!

Natasha said...

tu la... naik nyampah aku! hahahaha... mcm2 benda pelik dia buat... patut buat siaran live CNN... hahahaha...

ko mmg terhormat... kah kah kah...

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin