Friday, October 09, 2009

Aku Cantik, aku hot, aku best dan aku budak penang! Mai la jumpa aku!

Quoted:
mmg btul kate kwn2 n mereka2 yg
pnh bkawan ngn org penang ni..kbanyakkan bdk2 pompuan penang ni poyo n blagak
bagus..tp aku skit pon xheran ngan mereka2 tu..haha..aihh..aku ni ngumpat lak
bulan2 pose ni.. 'sory "belen2 penang"aku sngaja kutuk korang'...haha.. aku mmg
F**K ngn name aiza jeniza & myra edora..cm SIAL..

amacam, statement kat atas ada buat angpa angin dak? kojaq tak kojaq pompuan ni? disebabkan statement diatas la, aku terus rasa nak post entry kali ni

Sebelum aku taip entry hari ni, aku nak ingatkan semua orang yang aku ni BUKAN racist, bersifat perkauman, dengki, dan jijik pada orang hodoh. Sebelum tu aku nak mintak maaf kat besties aku, which is EX minah ni. aku terpanggil nak tulis entry kali ni sebab aku siyes tak boleh blah dgn pompuan2 yg bajet best, bajet bandar, bajet otai, bajet CUN, bajet bf depa hot, bajet pakai eyeliner tu kira abeh hot!

yes, entry kali ni mmg ada kena mengena dengan satu minah ni yg cukup gedik and terhegeh2. tak sedaq diri buruk, nak mengata kat orang. FYI, dia ni mmg typical pompuan yg dok try so hard utk mempopularkan diri sendiri kat Myspace. lol.

*****

Dear pompuan pipi kembong tak sedaq diri tu gemok and buruk,
sebenaqnya aku tak amik port pun pasai ang. tp sebabkan ang dah melampau2 burukkan nama kawan aku, so aku rasa ang kira layak la masuk blog aku ni. kira kategori HALL OF SHAME. masa mula2 besties aku ckp dia kapel dgn ang, aku just diam ja la. coz terkejut sebenaqnya. taste dia tak seburuk ni. aku rasa ang ni pompuan paling buruk yg penah dia kapel. ntah2 dia tu saja ja kot... kesian kat ang.

aku tak paham pasaipa dlm ayat tu ang kata budak penang ni poyo and blagak bagus? mungkin betui kot. mmg aku blagak bagus. sebabnya, obviously aku lagi bagus dari ang. ang cuba pandang diri ang dlm cermin tu dalam2. ang akan nampak satu lembaga yg menggelikan top to toe! seriously. aku geli nak tgk muka ang. laki mana yg nak kawin dgn ang tu mesti ang dah butakan mata dia kan? omg! wujud lagi ka pompuan sehodoh ni? even with make up, tak boleh nak tutup keburukan muka ang ni! euww...

ni aku nak tanya, budak kelantan bagus ka? aku tak penah skali pun kutuk budak kelantan walaupun aku kenai ramai yg perangai mcm haram jadah. sebab apa? sebab aku respek kawan2 aku yg lain. tp sebabkan ang, aku kena tanya soalan ni. bagus sgt ka negeri ang tu? awat semua budak ang lari kluaq? banyak plak ada kat penang. ang pun sama. awat yg mai study kat penang ni. tak malu ka?

kami budak2 penang mmg suka perasan bagus. sebab kami mmg bagus. kami mmg hot. kami mmg cun. kalau aku mau, aku boleh ambik bf ang tu bila2 masa ja. tak payah nak tunggu2. tp masalahnya kami takmau. sebab tak lalu dgn bf ang tu! awat yg ang nak jeles sangat kalau kami hot? sebab ang tak dpt nak tekel satu jantan pun ka? apa kata ang mai cari aku. aku boleh sedekahkan salah satu jantan2 kat ang. mau ka? eh silap tanya soalan plak. mesti la ang mau kan? masalahnya jantan tu pun mesti mintak ampon awai2... tgk2 ja muka ang, teruih depa rasa mcm nak kena heart attack.

*****

Endy,
sorry for rambling in this entry. i just hate it when some bitch try so hard to make herself out shine while she's none other than piece of shit. i dont give a fuck bout her but she's too much. oh maybe i should forgive her since she's so KAMPUNG! i bet her kampung dont even have broadband yet. or maybe in her kampung, all they know is to find a guy and get married. this is why she's desperately looking for a guy before she's called TAK LAKU! lol.

Pompuan gedik pipi kembong,
kat dlm ni, bersaksikan semua readers aku.... aku nak cabar ang. aku nak jumpa dgn ang. face to face. aku nak tgk betapa bagusnya kelantan ang tu. and aku akan tunjuk jugak betapa bagusnya penang aku ni! berani ka pompuan kembung? aku budak penang yg perasan cantik. aku budak penang yg perasan bagus. aku budak penang yg ang cari2 tu kot? ang ckp aiza budak hingusan? mai sini jumpa aku tgk aku ni hingusan ka tak.

ADA BERANI KA?

AKU CABAR ANG!

P/s: sapa budak2 penang mau join aku jumpa pompuan anak haram cibai pukimak ni boleh drop comment and sebut "Pipi Kembong Tak Laku"!!!
BUDAK PENANG,
TASH

17 comments:

Syno said...

"Pipi Kembong Tak Laku"!!!

Natasha said...

OMG Syno... respek sama lu! aku baru ja post entry tu. ang dah baca and komen! kah kah kah!

Aiza Jeniza said...

ang kata mcm x best, aku tgk dah terlebih best dah niee, hahaha!

dekkai said...

bukan budak penang :(

Aiza Jeniza said...

lupa nk sebut!
"PIPI KEMBUNG TAK LAKU!!!"

Natasha said...

terlebih best ka? aku rasa entri ni tak cukup hot lagi! aku tak cukup perasan lagi ni... dekkai... hahah... ala kalo ko nak join.. meh je join aku! takyah jd org penang pun... ko mmg layak dibawak utk jumpa pompuan ni... ko kan geng aku! kah kah kah!

fazrin2211 said...

"Pipi Kembong Laku"!!!

fazrin2211 said...

"Kembong Tak Laku"!!!

dekkai said...

aisey aiza entry ni sbnrnye tak ckup berbaloi lg daa pe yg dia tulis psl ko..

bg aku rasa..

aku baca aku rasa biasa je lg..ke aku yg tak berperasaan?

ang tasha kena tulis byk lg! hahaha..penggunaan bahasa tak berapa mantap..kekasaran bahasa tuh perlu diasah lg.. :D

Natasha said...

sibuk ja faz! kah kah kah...

dekkai, aku tak kenal pun minah ni! wakakak... tak reti nak maki org yg tak penah aku tau kewujudan dia.. nampak sgt dia ni tak femes! kah kah kah!

princess said...

ish ish ish..bdk pipi kembong mana lak ni..apa ade dlm mulut dia smpi kembung tu ha..mkn lupe kunyah ke ape..agaknye byk mkn ikan kembong kot..tpi kan..erm erm erm..ikan kembong sedap..kire bdk ni lgi tak best dr ikan kembong la ek..majulah ikan kembong utk negara.yay

Aiza Jeniza said...

hahaha!
pemes kot celah myspace jaa
x mcm kita smua nih..
akak diva!

Natasha said...

aku pun pemes pa kot celah mespes... kah kah kah! 13000 friends kot.. hahahaha

Ain.Love.Sweet.Apple said...

"pipi kembung barua siye" p berambus la. haram hang pijak penang. bajet top.

Natasha said...

ain... aku tau ang mesti sapot aku! hahahaha

Elly Rocker said...

charlize theron pipi kembung comel!

Natasha said...

dia comei takpa la... minah ni cam cibai ja buruk!

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin