Friday, September 11, 2009

Februari + Mei = ??

ok, tatau pasaipa aku buat benda ni. tatau nak update apa. so dok buat gatai update pasai birthday aku dgn B. ahh post saja lah!

Februari (B)

* Berfikiran abstrak. (yaka?)
* Sukakan benda yang realiti dan abstrak. (realiti, maybe. abstrak, not yet discovered kot)
* Bijak dan pintar (agree)
* Berpewatakan yang mudah berubah. (tak tak! B tak mcm tu!
* Mudah menawan orang lain. (mmg pandai pun)
* Agak pendiam. (pendiam? tipu!)
* Pemalu dan rendah diri. (ceh, tak betui!)
* Jujur dan setia pada segalanya. (agree!!)
* Keras hati untuk mencapai matlamat. (hah... sampai aku dah menyampah!)
* Tidak suka dikongkong. (elok je aku kongkong dia. kah kah kah)
* Mudah memberontak apabila dikongkong. (kadang2)
* Suka kegiatan yang lasak. (swimming dgn futsal kira lasak ka?)
* Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif. (huh, tell me about it!)
* Mudah mempamerkan marahnya. (dgn aku takde pun marah2. org lain ada kot)
* Tidak suka benda yang remeh-temeh. (yup, agree!)
* Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya. (suka berkawan, tp slalu tak jwb call kawan2)
* Sangat berani dan suka memberontak. (berontak dgn aku? silap org la!)
* Bercita-cita tinggi, suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikan impiannya. (yup, mmg cita2 tinggi. jgn melangit sgt sudah!)
* Pemerhatian yang tajam. (betui2.. aku gemok skit ja dia dah pasan. cilaka!)
* Suka hiburan dan sukan. (the 2 things that make our day!)
* Suka benda yang bersifat seni. (he don't have sense of seni ok!)
* Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran. (depan kawan2, cool je la)
* Berkecenderungan pada benda yang tahyul. (dia ni tah suka sgt percaya jin)
* Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros. (dia ni jimat lah)
* Belajar untuk mempamerkan emosi (yeah right!)

Mei (Tash)

* Keras hati & degil. (kah kah kah, kena batang idung sendiri)
* Kuat semangat & bermotivasi tinggi. (betui betui betui. designer kalau tak highly moivated mampoih keja tak jalan!)
* Pemikiran yang tajam. (yaka? haha)
* Mudah marah apabila tidak dikawal. (tau takpa!)
* Pandai menarik hati & perhatian orang lain . (taktau... tak sedaq pun)
* Perasaan yang amat mendalam. (mendalam????)
* Cantik dari segi mental & fizikal. (cantik.. kah kah kah... buruk gila aku rasa)
* Tidak perlu dimotivasikan. (true shit!)
* Tetap pendirian, tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain. (aku tak mudah kena pengaruh ok!)
* Mudah dipujuk. (tak tak.. tanya B kalau tak caya!)
* Bersikap sistematik (otak kiri). (betui betui betui)
* Suka berangan. (kah kah kah, betui kan yam!)
* Kuat daya firasat memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa diberitahu. (yup, tanya la kawan2 aku! esp mayam! dia tak boleh lari punya!)
* Bahagian telinga & leher mudah diserang penyakit. (tak pun)
* Daya khayalan yang tinggi. (ni mmg 100% agree)
* Pandai berdebat. (i'm a state debater, lol)
* Fizikal yang baik. (in what sense?)
* Kelemahan sistem pernafasan. (mmg aku ada asma pun)
* Suka sastera, seni & muzik serta melancong. ( oh yesssss, saya budak seni!)
* Tidak berapa suka duduk di rumah. (mmg pun, rumah itu utk check-in-out ja!)
* Tidak boleh duduk diam. (betui2)
* Tidak punya ramai anak. (thank god!)
* Rajin dan bersemangat tinggi. (rajin? workaholic kat opis ja kot. kat umah malas!)
* Agak boros (errrr... i'm a girl, need i say more?)

5 comments:

@DdY said...

state debator?wuu gile hebat!
sekali membebel, mesti habis la orang laen..hahaha

fazrin2211 said...

November plak?

ehehe

Natasha said...

addy... lol... old story kot tu... masa zaman skolah.. now, debate dgn haters kat blog2 org aje kot... hahah...

faz, aku amik menatang ni kat blog cursingmalay tu... ala blog fav ang!!! heheh... pi amik sendiri!

fazrin2211 said...

ala..amikkan la utk aku, ang kan baik

dekkai said...

februari+mei? cam haram je! :)) hahahaha..

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin