Sunday, April 11, 2010

Budak celaka mana ni?


ok aku tatau apa masalah ang... sampai ang kena taip mcm tu kat aku! kalau ya pun nak post komen hatred macam tu kat chatbox aku, please jgn guna nama kawan baik aku. jangan buat perangai anak haram boleh tak? anak haram zaman la ni pun pandai pi skolah lah!!

ang ckp aku tak layak dicintai... masalahnya ramai ja mau kat aku... ang tu kot tak laku... siye la... mulut serupa lancau!

ok harap maaf. aku maki hari ni.

to dekkai... sorry, nama ko plak kena. wakaka. dia tgk ko pemes sgt kot kat blog aku ni!


2 comments:

@wEkc@sPeR said...

salam...

awat ni tasha...huhu..bnyk bnda akkk tertinggal pasal ang...
semua akk bace dr blog ni...
sabo k...
tash kan kuat...hikhik...
chill ya :D

dekkai said...

mantapla wehh. famous gila aku :))

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin