Friday, April 02, 2010

Aku Rindu....

nak bau perfume Armani dia...
nak kejutkan dia pagi2 utk kelas...
nak ingatkan student card dia...
nak antar dia pegi exam kat BBJ...
nak dgr dia complaint pasal APIIT....
nak nangis depan dia....
nak peluk dia and luah semua isi hati....
nak tgk Happy Tree Friends dgn dia...
nak tgk South Park dgn dia...
nak tgk TV Series dgn dia....
nak argue dgn dia... even for a small thing...
nak lepak coffee house dgn dia...
nak jd childish depan dia....
nak sebut crabby, chicken zombie, kro kro kro depan dia....
nak panggil dia Little Boy...
nak jd Little Girl dia...
nak masak chicken soup, spaghetty dan carbonara dgn dia.. his fav food....

serious... aku rindu waktu2 itu...

2 tahun... akhirnya kami putus jugak...

and demi Allah...

aku sedih. aku sakit. aku down. aku meraung kuat2 dlm hati.

tp sape tahu?

only he knows me best.

aku sayang dia.

sayang sangat-sangat.

korang boleh baca entry ni and gelak kuat2.

tasha sentimental? sgt tak sesuai kan?

sebab aku sentiasa kuat.

sebab aku sentiasa happy.

tp... aku pun ada hati.

serious... aku nak jumpa dia.

15th April 2008 until 18th March 2010...

****************************

Medo,

thanks for the good things we have,
thanks for the love we cherish,
thanks for sacrifices you made,
thanks for every night we spent,
thanks for every moment we laugh,
thanks for every kiss, thanks for every hug,
thanks for every advice,
thanks for every tears u wipe for me,
thanks for everything.
and..... thank you for loving me.

i hope u have a good life ahead.

Little Girl,
Tasha

5 comments:

Aiza J said...

balik kl.. p la jmpa.. slalu2nya face 2 face ni jadi lain.. mana tau jodoh kuat lagi.. ;)

Aiza J said...

balik kl.. p la jmpa.. slalu2nya face 2 face ni jadi lain.. mana tau jodoh kuat lagi.. ;)

t.a.c.a said...

tasha..jangan nangis.... i know it's hard for u to take it... but then remember there's a lot more in front of you..... i always hope for the best for you...

i noe you're strong... keep it that way!!

@DdY said...

oh sayang..are you ok? hope u're strong..jangan nangis k? korang dah discuss betul2 ke? maybe things boleh patch up balik..

*hugs* dont cry dear..

Natasha said...

Aiza... there's no use... i know him well ok... kalau dia ckp no tu means no... it's ok... aku redha!

taca... thanks babe... ko always sapot aku...

i'm fine dear addy... just tak biasa je... dah biasa berdua... tiba2 sorang2... things will never be the same dear... kitorang dah takde sefahaman... kami dah take time off pun... but still tak boleh gak...

thanks for supporting me..

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin