Thursday, March 10, 2011

Jalang

WARNING: THIS IS A HATRED ENTRY. GET OUT IF YOU ARE THE FAIRY PRINCESS SEEKER.

Ok, aku taktau pasaipa la aku gatai sgt tangan pi search FB pompuan gila tu. kalau follower lama blog ni, hangpa tau la aku dok ckp pasai sapa. my no 1 enemy dalam hidup aku. satu jalang yg cukup aku benci for almost 7 years now. Taktau pasaipa, maybe sebab aku boring, or sebab aku dah rasa aku sgt best dari dia (selama ni mmg aku best dari dia pun), aku tiba2 rasa nak stalk FB dia. Puncanya, ada satu minah ni, email kat aku pic2 PANAS dia few years back. harini aku buat housekeeping email, terjumpa lak email lama tu. 

Yes, berdosa dendam lama2. tapi dia ni mmg jalang tahap sial nye. sumpah kalau aku jumpa dia skarang, aku takkan fikir 2 kali nak sepak terajang dia. malangnya, 7 tahun, dia langsung tak brani tunjuk muka! haram jadah nya betina. aku tgk profile dia. tgk pic dia (jgn tanya mcm mana aku boleh access private profile, i have my ways). WTF dia still LOSER! sumpah LOSER. betina yg konon2 nya kaya tahap perdana menteri, keturunan sempoi2, cantik & seksi, and typical modern woman  (tah celah mana modern) rupa2 nya skarang life dia sgt sucks. life aku better kot. walaupun aku kena work and study. 

BF yg 2-3 years back tu still BF dia. dress up still typical nak mati. konon2 vogue la tu. singlet MNG (yg sure beli time 70%), skinny jeans and necklace yg tak penah tukar2. OMG. have you ever heard of fashion? skarang aku tgk profile pic dia, still jalang yg sama. trying her best to have a cleavage. apa hang ingat boobs ang besar sgt ka? HAKTUIH!

Dia ni sgt wannabe tau. apa aku buat dulu, semua dia nak buat. apa aku beli semua dia nak beli. apakejadah ya minah ni????? skarang aku tgk dia sgt nak berbaik dgn geng2 aku plak. come on. cermin diri tu! ada ka patut dia ckp aku ni PENIPU? dia ckp family aku org susah, lagi susah dari dia. dia ckp family aku bukan mix, aku melayu tulen. haramjadah pa nya woi? sesusah2 family aku, I WENT TO A FUCKING PRIVATE COLLEGE. hang masuk local U ja kot!!!!!!! tu pun pakai PTPTN. kaya sgt kaaaa???????? 

Ni bodo, kalau aku ni melayu tulen, celah mana mai Tasha Leow! celah mana mai mata sepet? celah mana mai kulit putih? apa bangang sgt ang ni!!! and dengki tang mana bapak aku cina? anyway, what's the big deal of being mix anyway? aku tau la ang tak boleh blah..... always under my shadow kan????? you try to steal the limelight, yet you failed even to get close to my shadow. come on la. hang dgn aku, aku CANTIK lagi (yes aku prasan lawa dari jalang ni). 

hang nak tak aku print billboard besaq2 gambaq panas ang????? i think 20k is nothing for me, asalkan hati aku puas. tp aku ni bukan jenis jalang mcm ang, nak menyibuk hal org. ang nak buat dosa tu ang punya pasai laaa! bukan pinjam bf aku pun. oh ya, speaking of bf, ingat lagi tak dulu ang sukaaaaaaa sgt kutuk bf org. bf org ni buruk, bf org tu bodo, bf budak tu miskin, and yada yada yada. skarang apa dah jadi???? BF ang mcm malaun terencat ja aku tgk. come on laaa... wei pompuan, what goes around comes around, KAN???? euwww... tadak taste toi ang ni. desperate sgt ka????

***

tp hati aku puas. sah2 life aku better. skarang budak2 yg dulu tak ckp dgn aku pun dah back with me. ang ada pa? obviously your CLASS is way lower than mine. you life to serve people like me. ish.... rasa mcm nak terajang ang la. ang ada mana ar? mai sini sat. aku nak tendang juboq ang 10 kali! 

to my babes, i guess you girls know la kan, aku tgh maki hamun sapa ni. ish tatau pasaipa... tiba2 dendam aku naik balik pagi ni. 

sekian terima kasih kerana membaca sampai habis maki hamun aku. sekurang2 nya marah aku kurang. tadak la aku pi sodok juboq sapa2 pasni. makasihhhhhhhhh!

p/s: komen la apa angpa mau. janji jgn dok buat ustaz/ustazah tang ni, dok nasihat aku dendam tu tak elok, musuh tu tak baik, bla bla bla. SUMPAH aku delete ja!

I still hate you bitch,
Tasha Leow

1 comment:

TSYA'Z (~_^) said...

hahahaha......buruk sgtke minah tu weyh???hehhe

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin