Wednesday, December 02, 2009

kenapa macam ni?

honestly, ada banyak benda aku nak tulis kat sini. tapi terlalu banyak hati yang nak dijaga. aku benci blog ni. sebab ramai dah tahu blog ni. i just cant be myself anymore here.

i'm really sad right now.

might consider closing down Davidoff Smoke in the Air...

-tash-

6 comments:

dekkai said...

kalau ko rasa tuh utk kebaikan ko close je tasha

leceh kan ? sbb nak kena jaga hati org

fazrin2211 said...

samala kita...

t.a.c.a said...

this is ur blog... u just have to be urself.. as normal.. why closing it down?

this is ur life ur expression.. kalau takde blog.. kat mana lagi org nak dgr suara kita? patut pendeam dalam hati?

please reconsider it back..i'm always with u no matter what..

fazrin2211 said...

apa kata kita takyah jaga hati org, kita jaga hati masing2..kui kui kui.

aku pun pernah terfikir, nak buat blog, biar org tak tau sapa kita, utk luahkan segala cerita

Natasha said...

tuh la dekkai... susah... jd mcm tak ikhlas plak nak cerita... sedangkan dulu aku bebas bercerita... tentang apa saja.

faz... apa yg sama?

taca, yes i could just be myself. but i might hurt someone important in my life. it's suffocating when you just can't tingle things up! thanks for backing me up anyway :)

Aiza J said...

lorhhh.. psaipa plak niee...

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin