Thursday, August 27, 2009

Madam Hana Make Up Class

Quoted from Hana:
 hye there. im going to conduct a makeup class and will give away a 120 @ 88 color eyeshadow shimmer palette. hurry singup, only few spot left.
Fees : RM200 per person

Venue : Madam Hana Studio 

1st class - 4 September ( Jumaat )
2nd class - 5 September ( Sabtu)
3rd class - 11 September (Jumaat)
4rd class - 12 September (Sabtu)

Time : 8.30 p.m. till late.

Only 4 classes available this year. Every class is only limited to 5 person. Goodie bag are different from class to another. First come first serve.
**ok start dari sini aku(tasha) dah malas nak translate pegi English. refer to your dictionary, lol.
What will you learn there?
Kursus Makeup : Teknik memilih bedak asas & concealer yang betul

Teknik meng-apply makeup dgn betul - step-by-step

Teknik meng-apply eyeshadow (jenis mata yang sesuai dgn cara bagaimana)

Teknik contouring (shading) yang betul 

Teknik mengenal kosmetik tiruan & original (especially by MAC & Bobbi Brown)

Pengenalan kepada alat2 makeup (kegunaan..brand.. etc)

Teknik 2 cara meng-style rambut & tudung 

Free : Goodie Bag !!!!(eyeshadow palette, makeup remover, sponge and many more)

Syarat-syarat : sila bawa peralatan makeup sendiri & model ( kalau nak terus tgk demo ler.. kalau tak bwk pun takpe)


**Terms and Condition applied.



Cepat..jgn lepaskan peluang ini. Lepas ni saya susah dah nak buat class. Ni jer la masa lapang yg saya ada. Deposit RM50 required utk book tempat ya.

_____________________________________
ok, i'm just promoting this classes. any question you can directly contact her. visit her blog.
truth,
Tash
There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin