Monday, October 24, 2011

Kalau lah dunia ni takde lelaki sial dan perempuan jalang murahan.... aman dunia sampai hari kiamat

(title taken from my fb status)

oh yes... aku sangat tak faham kadang-kadang. spouse korang dah cantik sangat. dah baik sangat. nak kata perfect tu tipu la. nabi je maksum. tuhan je perfect. so ada pros and cons lah everyone. ko carik la pompuan/jantan perfect cemane pun.. surely ade flaws. 



the question is....
bila dah ada yg baik, yg jaga kebajikan kita, APAHAL GEDIK SANGAT NAK MENGGATAL DGN YG LAIN? ke mmg lumrah manusia, suka cari pasal? suka buat org sakit hati? sgt tak faham. dah byk sgt tgk kes mcm ni. naik fedup ah.

boleh tak for once kau blaja SETIA?

susah sgt?

ape kau perfect sgt ke sampai kau rasa betina2 atau jantan2 tu gila kat kau?



(tak pasal pepagi aku maki hamun)


bye

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin