Thursday, April 07, 2011

Zaman itu dah over ok!


Step-step aku berchatting kat FB.
  1. Orang PM aku.
  2. aku tak kenal, so aku tanye sape?
  3. Dia ckp nak kenal.
  4. Aku ckp bye.
  5. Aku bukak profile dia.
  6. Aku delete.
  7. Aku block.
  8. Settle.

Yes, i am that straight-forward.
  • Mintak maaf la kalau ko nak ckp aku ni sombong ke, prasan lawa ke, bajet cun ke, ape-kejadah ke.
  • Tapi aku mmg tak boleh nak layan spesies-spesies manusia mcm ko.
  • Randomly add org pastu ajak chat, konon-konon nak berkenalan.
  • Sorry la kalau korang nak anggap aku sombong, tp aku bosan ok kalau sehari kene layan 10 malaun mcm ni.
  • Aku bosan dgn perangai-perangai typical mcm ni.
  • Kalau ko pm awek tu pastu awek tu tak berminat, tutup je chatbox tu, move on dgn awek lain plak.
  • Takyah nak ckp dia sombong ke, bongkak ke, ape ke.
  • Lagi satu, ayat2 "hi, A.S.L. pls, boleh kenal, mcm kenal la, umur brapa, tinggal mana, keje ke study, buat apa, tak tido lagi ke, awak ni mix ke" tak payah la nak tanya aku. aku dah muak chatting mcm ni zaman2 skolah dulu. I'M DONE!
  • Dunia ni luas, aku mungkin tak suka layan, tp pompuan lain mungkin suka layan.
  • So, ko gi carik ur match ok?
  • BTW, bukan aku gedik-gedik nak approve friend request ko. kadang-kadang aku approve sebab aku ingat member-member lama aku. tambah-tambah lak ada 100 mutual friend. rupa-rupanya ko add semua geng2 aku. 
  • Malaun-malaun berkenaan kalau aku ter-ADD aku takkan pikiaq 2 kali nak remove.
  • Harap maklum.
**Edit: Beberapa minit lepas aku post entry ni, dia inbox aku kat FB pulak. malas mau cerita panjang. tgk sendiri print screen. kali ni aku malas nak censored nama dia.

6 comments:

Dulu,Kini&Selamanya said...

irwan 012-2025278
mazwan 012-3942883
mazlan 013-2831292

MiSs aNySs said...

i truih wat taktaw. satu hrm perkataan i xbg pastu klaw dpa pervert dok kcaw lgi i block.

faz said...

kah kah kah..ni la lelaki x guna,huhu

Amoi Ima said...

wow. dr dlu smpai skunk..itu la tash. :)

FARAH ALI said...

Betul tu... Saya tak suka chat dengan mula sesi suai kenal macam kecik. Ini nak main2... Semua itu hanya boleh dibuat ketika nak diambil isteri. heheh

F3erah said...

like dis entry hahah sme la, mls nak lyn org xknl nie

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin